Een heidag! Hoe anders dan de naam doet vermoeden vindt deze helaas zelden in de vrije natuur op de heide plaats, maar veelal ergens in een zaaltje van een hotelketen. Voorzien van liters water, hopen pepermuntjes, de nodige markeerstiften, vellen papier en niet te vergeten: de geeltjes! In de verre omtrek is er geen heide te bekennen en de frisse neus wordt alleen gehaald in het uurtje lunchpauze als de deelnemers even naar buiten mogen.

Ga eens echt de hei op!

Wetenschappelijke studies hebben bewezen dat een paar uur in de natuur de mens enorm veel deugd doet. Of dat nu op de heide, in de bossen, langs een meer of in een park is: natuur doet de mens goed. Ga daarom eens echt de hei op. Ik kan je daarbij helpen. Even er helemaal uit zijn, ontspannen en in de tussentijd ook genieten.

Oog voor de natuur, oog voor elkaar

Ik neem jullie als team graag mee de natuur in. Dat kan natuurlijk op de hei zijn, maar ook in een bos, een natuurgebied om de hoek of waar dan ook. Dat ligt geheel aan jullie. Als het maar in de drie noordelijke provincies is. We maken een wandeling van twee tot tweeënhalf uur, waarbij ik jullie de pracht van de natuur laat zien. Ik ben een ervaren en gediplomeerd natuurgids. Tijdens de wandeling vertel ik jullie leuke weetjes en interessante feitjes over het gebied en de dieren en plantjes die we daar tegenkomen. En in de tussentijd is er ook voldoende ruimte en tijd om met elkaar in gesprek te gaan. 

Is je interesse geprikkeld?

Neem dan gerust contact met mij op, waarbij we de mogelijkheden kunnen bespreken. Zodat jullie keer een echt een keer de hei op gaan. Of het bos of het veld. Zolang het maar lekker buiten is!